Óvodai foglalkozás

Az óvodai foglalkozás valójában játék. A bibliai történetek eljátszása hozza elő azokat az érzéseket, melyeket az eredeti szereplők átélhettek.

Bent ülünk egy hajóban, vihar tör ki. Megszólalnak a vihar hangjai, mi lesz velünk? Tudjuk már, hogy a hajó hogy működik, de vajon kibírja-e a hatalmas hullámokat. Miközben küzdünk, hirtelen belebotlunk Jézusba, aki mindeközben békésen alszik. Felébresztjük, hogy legalább segítsen vizet merni, de Jézus odamegy a hajó orrába, és csak ennyit mond: – Csssss! Mire a vihar elcsendesedik. Ti láttatok már olyat, hogy valaki így el tudja hallgattatni a veszedelmet?

Most négy helyen vagyunk: Óbester utcai Óvoda, Thaly K. utcai óvoda, mind a kettő, és a Kén utcai óvoda. A Kén utcában délelőtt, a többi helyen délután az alvás után. Az óvónőknél lehet jelentkezni.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>