Gyülekezetünk új lelkésszel gyarapszik

Gáncs Péter püspök úr 2016. augusztus 1-étől hivatalosan is szolgálatba állítja gyülekezetünkben Rozs-Nagy Szilvia lelkészt. A döntést a jelentősen megnövekedett hittanóraszám indokolja, ill. hogy úgy alakult, hogy Koczor Tamás várhatóan 2016. szeptember 1-étől – ferencvárosi lelkészsége mellett – főállású iskolalelkész is lesz.

Rozs-Nagy Szilviát 2003-ban szentelték lelkésszé. Első szolgálati helye a Budapesti Evangélikus Egyetemi Gyülekezet volt. 2006-2011 között a Deák Téri Evangélikus Gimnázium iskolalelkésze, 2011-2016 között az Országos Iroda Nevelési és Oktatási Osztályának hittanreferense és az Evangélikus Nevelés pedagógiai szakfolyóirat felelős szerkesztője volt. Két gyermeke van: Zsombor és Benedek. A life-coaching (életvezetés) és a liturgia a kedvenc teológiai területei.

 

 

 

 

This entry was posted in Egyéb. Bookmark the permalink.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

*

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>